Meistä

Olemme ruokaan liittyvään sisällöntuotantoon keskittynyt neljän kaverin porukka, jolta löytyy koko paketti saman katon alta huippukokista ammattikuvaajaan. Rakastamme ruokaa ja olemme kiinnostuneita kokkaamisesta, mutta jokaisella on hieman erilaiset lähtökohdat ruoanlaittoon: toinen on kokannut ammatikseen, toinen ehkä itseoppinut kotikokki. Samat asiat – kuten sesongit – nähdään melko eri tavalla.

12 kuukautta -nimellä ajamme takaa sitä, että vuosi kannattaa nähdä eri sesonkien kautta. Ihanteellisinta olisi aina kokata kyseisen hetken parhaista raaka-aineista, jolloin on mahdollista saada parhaat maut edullisimpaan hintaan omalle lautaselle. Arvona myös kotimaisuus on ruuanlaitossa meille tärkeä.

Miten kotikokki ja ammattilainen sitten näkevät sesongit? Nostamme blogiimme suolaisia ja makeita reseptejä, joissa nojataan kuukauden parhaisiin raaka-aineisiin. Pyrimme resepteillämme myös tuomaan uusia näkökulmia tuttujen raaka-aineiden käsittelyyn. Eli helppoja mutta uudenlaisia reseptejä arkeen – kenelle tahansa.

Lasse on raudanluja ruuanlaiton ammattilainen ja Vuoden Kokki -finalisti vuodelta 2019. Henkka ja Mika ovat taas kotikokkien ylväintä aatelia. Emme siis osaa ainoastaan kokata vaan ymmärrämme aidosti ruoka-alaa. Video- ja valokuvaukseen keskittynyt Lari on luovan työn ammattilainen, joka on ruuanlaitosta kiinnostunut mutta omien sanojensa mukaan erittäin arkinen peruskokki.

Erilaiset taustat ruokaan liittyen mahdollistavat sen, että voimme luoda vastakkainasettelua ja haastaa mielikuvitusta. Mikä on jokaisen oma näkemys samasta reseptistä? Mihin kaikkeen arkiset raaka-aineet taipuvat? Tarkoitus on havainnollistaa kokkaamisen helppous ja rentous. Perusnikseillä pääsee jo pitkälle!

Meillä on myös kaupallisen alan työkokemusta mm. media-alalta ja digimarkkinoinnista, mistä on apua, kun asiakkaamme tarvitsee juuri oikeanlaista sisältöä oikeanlaisiin kanaviin. Tunnemme eri kanavien roolit, ja sitä kautta pystymme tuottamaan sisältöä, joka aidosti tukee digistrategioiden toteuttamista.

 

Ketkä?