Meistä

12 kuukautta – nimellä ajamme takaa sitä, että vuosi kannattaa nähdä eri sesonkien kautta. Idealistisinta olisi aina kokata kyseisen hetken parhaista raaka-aineista, koska silloin on mahdollista saada parhaat maut edullisimpaan hintaan omalle lautaselle. Miten kotikokki ja ammattilainen näkevät sesongit? Nostamme blogiimme suolaisia ja makeita reseptejä, joissa nojataan kuukauden parhaisiin raaka-aineisiin. Pyrimme resepteillämme myös tuomaan uusia näkökulmia tuttujen raaka-aineiden käsittelyyn. Helppoja reseptejä arkeen, jotka ovat kaikkien tehtävissä. 

Olemme kolme eri taustoilla ruoanlaittoon hurahtanutta kokki kolmosta. Meillä kaikilla on kuitenkin hiukan eri lähtökohdat ruoanlaittoon ja olemme huomanneet sen luovan mielenkiintoisen asetelman. Samat asiat – ruoat – nähdään aika eri tavalla riippuen siitä oletko ammatiksesi kokannut vai oletko itseoppinut. Lasse on Vuoden Kokki finalisti vuodelta 2019, Henkka on kotikokkien aatelia ja Anssi on valokuvauksen raudanluja ammattilainen, joka on myös varustettu ravintolakokemuksella. Emme siis osaa ainoastaan kokata vaan ymmärryksemme ruoasta ja alasta on myös korkealla tasolla.

Erilaiset tausta ruokaan liittyen mahdollistaa sen, että voimme tehdä vastakkainasettelua ja haastaa mielikuvitusta. Mikä on jokaisen oma näkemys samasta reseptistä? Mihin kaikeen arkistet raaka-aineet taipuvat? Tarkoitus on havainnollistaa kokkaamisen helppous ja rentous. Perus nikseillä pääsee jo pitkälle. Seuraa kenen kokkaustyyliin sinun on helpoin samaistua!

 

Ketkä?