Meistä

12 kuukaudella ajamme takaa sitä, että vuosi kannattaa nähdä eri sesonkien kautta. Ideaalista olisi aina kokata kyseisen hetken parhaista raaka-aineista, koska silloin on mahdollista saada parhaat maut edullisimpaan hintaan omalle lautaselle. Miten kotikokki ja ammattilainen näkevät sesongit? Nostamme blogiimme suolaisia ja makeita reseptejä, jotka keskittyy kuukauden raaka-aineisiin ja lisäksi laidasta laitaan vinkkejä kokkaamiseen.

Olemme kolme eri taustoilla ruoanlaittoon hurahtanutta kokki kolmosta. Meillä kaikilla on kuitenkin hiukan eri lähtökohdat ruoanlaittoon ja olemme huomanneet sen luovan mielenkiintoisen asetelman. Samat asiat – ruoat – nähdään aika eri tavalla riippuen siitä oletko ammatiksesi kokannut vai oletko itseoppinut.

Asetelmana pro, semi-pro ja amatööri mahdollistavat myös sen, että voimme tehdä vastakkainasettelua ja haastaa mielikuvitusta. Mikä on jokaisen oma näkemys samasta reseptistä? Kuinka eri koulukunnat näkevät saman ravintola-annoksen? Tarkoitus on kokata ja tehdä siitä hauskaa ja hetkittäin myös toteuttaa todellisia kulinaristitaistoja! Seuraa kenen kokkaustyyliin sinun on helpoin samaistua!